Styling

Passievol

w

Persoonlijk

Vakkennis

(Verkoop)styling van tuinen en huizen

U wilt uw tuin een kleine make-over geven met bestaande middelen, omdat u weer eens toe bent aan iets nieuws? U wilt uw woning of tuin klaar maken voor de verkoop? Ellen Tuinen&Styling staat dan met de juiste ideeën voor u klaar.

Wij kunnen de tuin zodanig aanpassen dat u weer helemaal tevreden bent, of, dat een potentiële koper direct “verkocht” is. De eerste indruk is namelijk meteen goed. De investering in uw tuin of woning zorgt daarbij ook nog eens voor een waardestijging. Wij werken hiervoor ook samen met makelaars in de regio.

Wij maken uw tuin verkoopbaar

styling

Den Haag

Voorburg

Zoetermeer

Rotterdam

Ik ben zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden! Mijn tuin ziet er weer fris en netjes uit. Ellen heeft heel hard en snel gewerkt. Kees en Ellen zijn een heel goed team samen – vriendelijk, professioneel en meedenkend. Er zijn nog verdere plannen voor het verbeteren van mijn tuin die ik ook aan hun vakbekwaamheid zal besteden. Sterk aan te bevelen! Bedankt Ellen Tuinen&Styling en tot de volgende keer!

Julia Tabor

Waarom kiezen voor het stylen van uw tuin of huis?

N

Wij hebben de juiste ideeën voor u klaar

N

U bent weer tevreden met uw huis of tuin

N

Uw huis of tuin is verkoopklaar

N

Woningfotografie

N

Waardestijging van uw huis

styling

0620457091

Wij informeren u graag

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat

Ontzorgen

Wij steken we de handen uit de mouwen

Tuin laten restylen of onderhouden?

Een overkapping laten bouwen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Ellen Tuinen&Styling en hoor wat wij voor u kunnen betekenen!