Over

Passievol

 

w

Persoonlijk

 

Vakkennis

 

Over Ellen Tuinen & Styling

Een combinatie van veel liefde voor planten en bloemen, en de handigheid om pergola’s, overkappingen en vlonders van hout te maken. En dat overgoten met een saus van passie, heel veel passie. Dan krijg je ons bedrijf: Ellen Tuinen & Styling in Den Haag. In 2015 besloten wij, Ellen en Kees Sluis, om ons bedrijf op te starten na jarenlange ervaring opgedaan te hebben met zowel planten als timmerwerk. Ook sierbestrating hebben wij inmiddels goed in de vingers. Voor alle klanten bedenken wij continu een unieke tuin, op basis van hun wensen. Daarbij kunnen wij eveneens woningen restylen, Ellen is dan ook gecertificeerd stylist van House of KIKI.

Ellen Tuinen&Styling

Den Haag

Voorburg

Zoetermeer

Rotterdam

Jaren ervaring

Een greep uit de diensten van Ellen Tuinen&Styling in Den Haag:

N

Wij maken op maat gemaakte overkappingen, pergola’s en vlonders

 

N

Wij onderhouden de tuin zodat u ‘m jaarrond kunt gebruiken

 

N

Wij ontwerpen een tuin geheel naar uw smaak

 

N

Wij geven met een restyling uw tuin of woning weer een frisse uitstraling

 

N

Wij maken een uniek beplantingsplan, zodat u altijd plezier heeft van de planten in uw tuin.

 

N

Wij geven uw tuin een prachtig tegelterras: grijze, gele of rode tegels, strak gelegd of in zagzag patroon, u mag het zeggen.

Ellen Tuinen&Styling

"Passie voor het vak is echt waarom ik dit doe. Ik hou van tuinen en houd ervan om ze jaarrond bruikbaar te maken voor onze klanten. Zodat zij een leukere tuin hebben. Ik ben ook gek op planten en bloemen: als ik er alleen al naar kijk kan ik daar lyrisch van worden."

– Ellen Sluis, eigenaar Ellen Tuinen&Styling

Tuin laten restylen of onderhouden?

Een overkapping laten bouwen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Ellen Tuinen&Styling en hoor wat wij voor u kunnen betekenen!